Personalia
Steve Schaessens * Geboren in 1967 te Oostende. * Gehuwd en papa van 2 dochtertjes. * Werkt sinds 1992 full-time bij Daikin Europe n.v. - Oostende, momenteel als Group Leader Production Maintenance. * Brengt sinds 1986 als goochelende clown “Klown Trico” (kinder-)animatie in Vlaanderen en daarbuiten. * Oud Chiro-monitor (Chiro Ter Duinen - Oostende) * Oud-monitor Jeugd & Gezondheid CM-verbond Oostende (Kazou). * Werkte als animator/DJ mee aan heel wat gezinsvakanties van Intersoc (CM) in Zwitserland en Frankrijk. * Actief bestuurslid van de Gezinsbond in Zerkegem. * Volgde eind 2011 in Brugge bij Syntra-West de opleiding “Professionele cameratechnieken voor digitale video-opnames”. * Startte op 1 april 2012 als freelance cameraman-editor en clown de eenmanszaak KTsViDi - in bijberoep. * Zette zich van juli tot eind september 2012 in als Algemeen Verantwoordelijke en Filmmaker voor Jabbeke tijdens “The Big Ask Once More - Sing for the Climate”.
Een nieuwe site is in constructie… Bedankt om nog even te wachten op het resultaat! (Bericht van 10 januari 2020) Een nieuwe site is in constructie… Bedankt om nog even te wachten op het resultaat! (Bericht van 10 januari 2020)
KTsViDi : lees het als “ka-tee-is-vidi” - met K en T van Klown Trico, s van Steve en ViDi van vidi (Latijn voor : ik zag).
Made with MAGIX
© Laboris id mollit 2010. Ex reprehenderit enim sunt sint nostrud in voluptate quis excepteur 01234 000000
KTsViDi
© 2020 - KTsViDi Privacybeleid